loading...
پرسش مهر 19
ارتباط با مدیر

برای برقراری ارتباط با مدیر وبلاگ می توانید از طریق ایمیل زیر متن نظرات و پیشنهادات خود را ارسال فرمایید.

"monarahmani9473@yahoo.com"

منا رحمانی بازدید : 191 دوشنبه 12 آذر 1397 نظرات (0)

چالش ها:

1- آیا سیستم آموزش در ایران را می توان بر اساس سیستم های آموزشی در جنوب شرق آسیا (ژاپن- مالزی-اندونزی و...) جهت مهارت آموزی مطابقت نمود؟

2- آیا سیستم آموزشی که در کشورهای جنوب شرق آسیا بر اسا شایسته سالاری پیاده سازی شده است را می توان با سیستم آموزشی در ایران که بر اساس رابطه بنا شده است را مقایسه نمود؟

3- آیا سیستم آموزشی در ایران دارای امکانات جهت مهارت پروری همانند کشورهای جنوب شرق آسیا می باشد؟

4- آیا می توان سیستم آموزشی ایران را جهت مهارت پروری با سند های بین الامللی همانند 2030 تطابق داد؟

5- آیا این اسناد با فرهنگ عمومی و اتقادات مذهبی ما همخوانی دارد؟

6- آیا امروزه سیستم آموزشی ما دچار ناهمگونی در تقلید از سیستم های آموزشی شرقی و غربی نشده است؟

7- آیا مدیران آموزشی ما در انتخاب سیستم های آموزشی جهت مهارت پروری به درستی عمل کرده اند؟

و ...

منا رحمانی بازدید : 53 شنبه 06 بهمن 1397 نظرات (0)

مهارت آموزی به دانش آموزان در نظام های آموزشی نوین بیش از نمره و معدل اهمیت دارد. دانش آموزان با مهارت یابی می توانند به درک عمیق تری از آموخته های خود دست یابند و برای ساختن آینده ای بهتر آماده شوند.

به گزارش  فانوس به نقل از ایرنا، مهارت آموزی مقوله ای است که همواره مورد توجه نظام های آموزشی پیشرفته قرار دارد؛ چرا که تنها آموزش سطحی منابع درسی به دانش آموزان نمی تواند آنان را برای زندگی آینده مهیا سازد. از این رو، برای پرورش نسلی کارآمد که بتواند آینده روشنی را برای کشور رقم زند، باید به فکر راه های افرایش مهارت افراد در نظام آموزشی بود.

منا رحمانی بازدید : 58 سه شنبه 02 بهمن 1397 نظرات (0)
سال انتشار: ۱۳۹۵
کد COI مقاله: PCCONF03_103
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۶۳۴.۴۵ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۹ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)

چکیده مقاله:

زندگی انسان در طول تاریخ هرگز از تفکر و اندیشه خالی نبوده است، مهم تر از همه پویایی اندیشه است ، که بهتر است از دوران کودکی به این پدیده ی خدادادی توجه کافی شود ومربیان و آموزش و پرورش در شکوفایی آن نقشی سازنده داشته باشند . ضروری است بچههایی تفکر، تربیت کنیم زیرا این کودکان، هر روز در زندگی با واقعیتها و مشکلات روبرو شده و مسایل را، خود حل کنند. در این مقاله به دنبال این هستیم که با روشی کتابخانه ای و علمی نقش آموزش و پرورش را در ایجاد مهارت تفکر در دانش آموزان مورد بررسی قرار دهیم. در ابتدای این مقاله به طور کامل دیدگاه و نظرات بزرگان و دانشمندان مختلف را در مورد ماهیت تفکر و اندیشه پرداخته و در ادامه به اهمیت تفکر در آموزش و پرورش و در انتها روش های آموزش تفکر و پیشنهادات برای خلق تفکر در دانش آموزان مطالبی ارایه گردیده است .نتایج مقاله حاضر نشان می دهد نظام آموزش و پرورش، در نقش مرکز پژوهش و آموزش، با دارا بودن افراد فرهیخته )معلمان(، به مهارت های مختلف تفکر )حل مسیله، تفکر انتقادی و تفکر خلاق، تصمیمگیری، مهارتهای ارتباطی و بینفردی، خودآگاهی از اهداف بنیادی آموزش وپرورش است( به جای انتقال حقایق علمی به دانش آموزان، راهنما و تحلیلگر راهبردهای به کار گرفته شده در حل مسایل آنها باشیم و به جای ذخیرهسازی اطلاعات، اعمال متفکرانه را پرورش دهیم .

برای دانلود مقاله کلیک کنید

 

منا رحمانی بازدید : 55 یکشنبه 23 دی 1397 نظرات (0)

مهارت های فنی ممکن است باعث شوند که برای مصاحبه دعوت شوید، اما این 6 مهارت باعث می شوند آن شغل را به دست آورید.

در نظرسنجی سال 2008 در ‌بیش از 2000 کسب و کار در ایالت واشنگتن،‌ کارفرمایان ادعا داشتند که کارمندان تازه وارد در شغل های مختلف در زمینه های زیادی دچار نقصان هایی هستند از جمله حل مسئله،‌ حل تعارضات،‌ تحلیل و استدلال و ...

به احتمال زیاد این مهارت های فردی را در توضیحات شغل آگهی شده درست در کنار توانایی های فنی دیده باشید. خبرگان معتقدند که توانایی های فنی ممکن است باعث شوند که برای مصاحبه دعوت شوید، اما این چند مهارت فردی هستند که باعث می شوند شغل را به دست آورید و بتوانید به خوبی از پس آن بربیایید.

...

 

منا رحمانی بازدید : 62 شنبه 10 آذر 1397 نظرات (0)

ده مهارت حرفه‌ای که به کارتان میآید: 

پیدا کردن شغل ایده‌آل کار آسانی نیست. شغلی که درآمدش خوب باشد، به رویاها و اهداف ما همخوانی داشته باشد، محیط کار انعطاف‌پذیر و پویا باشد و بتوانیم برای مدتی طولانی (پنج تا ده سال) در همان‌جا بمانیم. حالا تصور کنید بعد از هفته‌ها شرکت در مصاحبه کاری، بالاخره موفق می‌شوید شغل دلخواه خود را پیدا کنید. تا اینجا ۵۰% درصد ماجرا حل شده اما کار تمام نشده است. حالا باید آن‌ها از ما خوششان بیاید. در این مرحله شاید مدرک تحصیلی، دوره‌های آموزشی و سوابق اجرایی به کمک ما بیاید. اما چند مهارت حرفه‌ای می‌تواند بیشتر از نام رشته و دانشگاه نظر کارفرما را جلب کند.

البته تمام کارفرماها مثل هم نیستند و ممکن است از کسی به یک دلیل خاص خوششان بیاید و او را استخدام کنند. بااین‌حال تقویت این مهارت‌ها در بالا بردن شانس موفقیت در مصاحبه کاری بی‌تاثیر نخواهد بود.

شماره ۱- مهارت سخن گفتن

 

وقتی وارد اتاق مصاحبه می‌شوید، باید صحبت کنید. باید بتوانید در مدت‌زمان کوتاهی که در اختیار دارید 

 

منا رحمانی بازدید : 75 چهارشنبه 30 آبان 1397 نظرات (0)

 

«دانش‌آموز ماهر» و «آموزش‌وپرورش بی‌مهارت» پارادوکس تلخی را پیش روی سیاست‌گذاران نظام آموزشی گذاشته است و به‌رغم تأکیدات سند تحول بنیادین شکاف اقتصاد و سیستم آموزشی هرروز عمیق‌تر می‌شود. یکی از اهداف اصلی در آموزش‌وپرورش و در حالت کلی، نظام آموزشی هر کشوری تربیت نیروی متخصص و ماهر است و اهمیت این موضوع در کشورهای درحال‌توسعه دوچندان است.

 

در برخی کشورهای دنیا نیز بر مبنای رویکرد نیاز به نیروی کار، برنامه‌ریزی آموزشی صورت می‌گیرد و اساساً تربیت نیرو در مسیر نیازمندی‌های بازار کار قرار دارد.

به گزارش مهر، زمانی می‌توان آموزش‌وپرورش را «بهره‌ور» نامید که هزینه‌ها و سرمایه‌گذاری صورت گرفته در این بخش منجر به ستانده‌ها و خروجی‌های مناسب ازجمله تربیت نیروی ماهر شود.

منا رحمانی بازدید : 55 چهارشنبه 23 آبان 1397 نظرات (0)
معاون وزیر کار از طراحی و اجرای مدل جدید آموزش بازار محور و اجرای آن برای کارآموزان جهت ورود به بازار کار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، كورش پرند گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با قابلیت‌ها و جایگاه قانونی خود اجرای آموزش بازارمحور مبتنی بر تولید، بازاریابی و فروش را در دستور کار قرار داده که موجب افزایش اثربخشی و کارآیی آموزش‌های مهارتی، ایجاد زمینه‌ اشتغال پایدار و نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی مي شود.

منا رحمانی بازدید : 98 شنبه 19 آبان 1397 نظرات (0)

به گزارش عصر اخبار، عصر یکشنبه در مراسمی با حضور مجید قدمی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، زاهدی استاندار، داود محمدی، بهمن طاهرخانی، سیده حمیده زرآبادی و بهمن طاهرخانی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی که در استانداری برگزار شد از خدمات سالار قاسمی تشکرو قدردانی و خیرالله رحمانی به عنوان مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان قزوین معرفی شد.

خیرالله رحمانی با بیش از ۳۲ سال سابقه پیش از این در مسئولیت های رئیس آموزش و پرورش بویین زهرا، معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان، معائن اداری و مالی اداره نوسازی مدارس، مسئول امور شاهد و معاون پژوهشی آموزش و پرورش استان قزوین فعالیت کرده است.

سالار قاسمی هم پس از ۵ سال مدیریت در استان قزوین به عنوان مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز تعیین شده است.

منبع :خبرگزاری مهر

منا رحمانی بازدید : 64 جمعه 18 آبان 1397 نظرات (0)

 

ده مهارت حرفه‌ای که به کارتان میآید: 

پیدا کردن شغل ایده‌آل کار آسانی نیست. شغلی که درآمدش خوب باشد، به رویاها و اهداف ما همخوانی داشته باشد، محیط کار انعطاف‌پذیر و پویا باشد و بتوانیم برای مدتی طولانی (پنج تا ده سال) در همان‌جا بمانیم. حالا تصور کنید بعد از هفته‌ها شرکت در مصاحبه کاری، بالاخره موفق می‌شوید شغل دلخواه خود را پیدا کنید. تا اینجا ۵۰% درصد ماجرا حل شده اما کار تمام نشده است. حالا باید آن‌ها از ما خوششان بیاید. در این مرحله شاید مدرک تحصیلی، دوره‌های آموزشی و سوابق اجرایی به کمک ما بیاید. اما چند مهارت حرفه‌ای می‌تواند بیشتر از نام رشته و دانشگاه نظر کارفرما را جلب کند.

البته تمام کارفرماها مثل هم نیستند و ممکن است از کسی به یک دلیل خاص خوششان بیاید و او را استخدام کنند. بااین‌حال تقویت این مهارت‌ها در بالا بردن شانس موفقیت در مصاحبه کاری بی‌تاثیر نخواهد بود.

شماره ۱- مهارت سخن گفتن

وقتی وارد اتاق مصاحبه می‌شوید، باید صحبت کنید. باید بتوانید در مدت‌زمان کوتاهی که در اختیار دارید 

منا رحمانی بازدید : 59 یکشنبه 13 آبان 1397 نظرات (0)

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میبد خبر، سید احمدعلائی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی میبد ضمن تبریک روز خبرنگار به خبرنگاران حاضر در همایش، توجه به مهارتهای اجتماعی و آموزش آن را گام موثری در بهبود سطح آسایش زندگی عنوان و اظهار داشت: قطعا همه انسانها بدون داشتن مهارت لازم در ابعاد مختلف بویژه مهارت های زندگی قادر به فراهم نمودن آسایش و آرامش در زندگی خانوادگی و اجتماعی نخواهند بود.

منا رحمانی بازدید : 74 شنبه 12 آبان 1397 نظرات (0)

- نامگذاری روز دانش‌آموز

روز دانش‌آموز در ایران مصادف است با ۱۳ آبان هر سال. علت نامگذاری این روز، واقعه کشتار جمعی دانش‌آموزان تهرانی می‌باشد که به نشانه اعتراض به حکومت پهلوی در صبح روز ۱۳ آبان ۱۳۵۷ در محوطه دانشگاه تهران جمع شده بودند. به منظور گرامی‌داشت این روز، ۱۳ آبان در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز دانش‌آموز نامگذاری شده است.

 

- وقایع 13 آبان سال 1357

در حالي که انقلاب اسلامي مردم ايران به رهبري امام خميني به روزهاي سرنوشت سازي نزديک مي‌شد همه اقشار مردم ايران از زن و مرد و پير و جوان، سعي در ايفا نمودن نقش تاريخي خود و عمل به تکليف الهي داشتند. در اين ميان دانش‌آموزان و نوجوانان شور و حال ديگري داشتند. صبح روز 13 آبان 1357، دانش‌آموزان در حالي که مدارس را تعطيل کرده بودند، به سمت دانشگاه تهران حرکت کردند تا صداي اعتراض خود را به گوش همگان برسانند. اين جوانان پر شور و خداجو، گروه گروه، داخل دانشگاه شدند و به همراه دانشجويان و گروه‌هاي ديگري از مردم در زمين چمن دانشگاه اجتماع کردند.

 

...

منا رحمانی بازدید : 70 جمعه 11 آبان 1397 نظرات (0)

عوامل موفقیت سیستم آموزشی ژاپن


به نظر ژاپنی‌ها همه کودکان توانایی یادگیری مطالب را دارند و تلاش، پشتکار و انضباط شخصی، موفقیت تحصیلی را تعیین می‌کند نه توانایی علمی ، در واقع به عقیده آنان مطالعات و عادت‌های رفتاری آموزشی هستند .

به گزارش ایسنا، سیستم آموزشی ژاپن شامل دوره 6 ساله ابتدایی، سه ساله متوسطه اول، سه ساله متوسطه دوم و چهار ساله دانشگاه است. آموزش اجباری 9 ساله بوده و شامل 6 سال ابتدایی و سه سال متوسطه اول است. سیستم مدارس مقطع ابتدایی 6 ساله و سال تحصیلی سه دوره سه ماهه است. اولین دوره از اول آوریل تا ماه ژوئن بوده و سه ماهه دوم از ماه سپتامبر تا ماه دسامبر و سه ماهه سوم از ماه ژانویه تا ماه مارس است. تعطیلات تابستانی حدود 40 روز بین اولین و دومین سه ماهه تحصیلی و تعطیلات زمستانی 14 روز بین دومین و سومین سه ماهه تحصیلی و تعطیلات بهار نیز 10 روز بین سه ماهه سوم و اول است. روزهای شنبه و یکشنبه نیز مدارس تعطیل هستند.

درباره ما
وبلاگ پیشرو پیرامون پاسخگویی به پرسش مهر سال تحصیلی (1397-98) رئیس جمهور محترم با عنوان "در سال گذشته چه مهارت هایی کسب کرده اید و امسال چه انتظاراتی دارید؟" توسط "منا رحمانی" آموزگار پایه ی چهارم دبستان شهید پلنگی، روستای نرجه، "شهرستان تاکستان"، طراحی شده است.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    ارتباط با مدیر

    برای برقراری ارتباط با مدیر وبلاگ می توانید از طریق ایمیل زیر متن نظرات و پیشنهادات خود را ارسال فرمایید.

    "monarahmani9473@yahoo.com"

    آمار سایت
  • کل مطالب : 55
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 28
  • بازدید امروز : 38
  • باردید دیروز : 50
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 91
  • بازدید ماه : 187
  • بازدید سال : 882
  • بازدید کلی : 9,824
  • درباره ی وبلاگ

    وبلاگ پیش رو پیرامون پاسخگویی به پرسش مهر 19 ریاست محترم جمهور در سال تحصیلی 1397-98 با عنوان "در سال گذشته چه مهارت هایی کسب کرده اید و امسال چه انتظاراتی در این زمینه دارید؟"توسط منا رحمانی، آموزگار پایه ی چهارم دبستان شهید پلنگی، روستای نرجه، شهرستان تاکستان طراحی شده است.